Nijntje-PR-toppers gevraagd 

Vanaf 6 februari 2019 willen wij kinderen van 2 tot 6 jaar de gelegenheid bieden om het nijntje-Beweegdiploma te halen en daarom zoeken wij ouders die de tam-tam voor deze speciale training op gang willen brengen. Wat het nijntje-Beweegdiploma inhoudt? 

Grootste ontwikkeling van de motoriek

In de eerste levensjaren vindt bij kinderen de grootste ontwikkeling van de motoriek plaats. Zodra het kind goed kan lopen, zijn speelse manieren van bewegen belangrijk. Daarom stimuleert Unitas ook deze leeftijdsgroep graag in hun ontwikkeling en kunnen zij vanaf medio maart een speciaal KNGU-programma volgen dat uiteindelijk resulteert in het nijntje-Beweegdiploma. Sinds eind 2017 is onze kleutergroepleidster Yvonne Koper gecertificeerd om deze speciale beweeglessen te geven. Voor meer informatie en uitleg van het nijntje Beweegdiploma verwijzen wij naar de site van dutchgymnastics (https://dutchgymnastics.nl/beweegdiploma)

Hulp bij opzetten promotie

Wij willen er hiermee niet alleen voor zorgen dat jonge kinderen in Doorn speels en veelzijdig bewegen, maar willen hen ook graag kennis laten maken met de turnsport. Wij zijn bijzonder verheugd dat de gemeente dit belang ook inziet en onze investering met een subsidie heeft geholpen. Nu willen wij graag breed kenbaar maken dat deze lessen er zijn en daarvoor zoeken we hulp! Heb jij tijd en zin om ons de komende weken te helpen met het opzetten van de promotie, of is dit iets waar je erg goed in bent? Dan zouden we jouw hulp enorm op prijs stellen. Mocht je meer willen weten, neem dan contact op met ons via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.